LVI-työt

Varsinais- ja Etelä-Suomi

LVI-työt Salo, Turku ja Helsinki

Meiltä löytyvät osaavat putkimiehet jokaiseen LVI-työn tarpeeseen aina kodin pienistä asennustöistä suuriin uudiskohteisiin Salosta Turkuun ja Helsinkiin. Ilmair Oy:n putkimies saapuu paikalle, kun ikääntynyt putkisto kaipaa saneerausta, valmisteilla oleva omakotitalo putkiasennusta tai kun tarvitset hanojen sekä viemäreiden korjausta.

Jätä putkimiehen työt ammattilaiselle

Kokemus, oikeaoppiset työtavat ja huolellisuus takaavat, että lopputulos on onnistunut ja kestävä – oli kyse suuremmista saneerauksista ja asennuksista tai pienemmistä LVI-töistä. Muista kutsua putkimies paikalle jo hyvissä ajoin. Tällöin voidaan välttyä suuremmilta ongelmilta, kuten vesivahingoilta.

Korjaamme, asennamme ja huollamme kaikki rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmastointi­järjestelmät.

Vesikiertoinen lattia­lämmitys

Vesikiertoisen lattialämmityksen avulla mikä tahansa lattia saadaan miellyttävän lämpimäksi. Lattiamateriaalin voi valita vapaasti: kivi, klinkkeri, betoni, puu tai muovi.

Vesikiertoinen lattialämmitys voidaan asentaa suoraan sekä puu- että betonilattian päälle. Lattialämmitys voidaan asentaa myös vanhan lattian päälle. Asennustavasta ja vanhan lattian pohjamateriaalista riippuen lattian korkeus ei välttämättä nouse lainkaan. Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme referenssit sivulla ja ota sinäkin yhteyttä, kun LVI-työt tarvitsevat tekijää.

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »