Ilma­vesi­lämpö­pumput

Ilmavesi­lämpö­pumput Turku

Ilmavesilämpö­pumppu on tehokkuudessaan lähes maalämpöpumpun tasolla, mutta hankinta­kustannukseltaan merkittävästi edullisempi vaihtoehto. Ilmavesilämpö­pumppu voi toimia kodin ainoana lämmitys­lähteenä, mutta se voidaan asentaa myös öljyn rinnalle.

Ilmavesilämpö­pumppu lämmittää sekä asunnon että käyttöveden. Pyydä meiltä tarjous ilmavesilämpö­pumpun asennuksesta Turkuun ja muualle Varsinais-Suomeen! Kauttamme saat muun muassa Boschin, Viessmanin ja Mitsubishin ilmavesi­lämpöpumput. 

llmavesilämpö­pumppu on paras vaihtoehto silloin, kun halutaan lämmittää alle 200m2 tilaa. Se sopii niin uudis- kuin saneeraus­kohteisiinkin. Ilmavesil&aum­l;mpöpumpun ansiosta voit nauttia viilennyksestä kuumina kesäpäivinä.

ELY-keskus tarjoaa avustuksen kuluttaja-asiakkaille, mikäli he vaihtavat öljy- tai kaukolämmön tilalle maalämpöpumpun tai ilma-vesiläm­pöpumpun.

Avustushaku on auennut 1.9.2020.

Ilma-vesilämpöpumppu (VILP, IVLP)

Oletko tietoinen siitä, että liittämällä ilma-vesilämpöpumppu jo olemassa olevaan öljy- tai bioöljykattilan rinnalle voidaan saavuttaa lähes 1000€ säästöä vuodessa energiakustannuksissa?

Soita ja pyydä tarjous »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »