Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumput Salo, Turku ja Helsinki

Ilmavesilämpöpumppu on tehokkuudessaan lähes maalämpöpumpun tasolla, mutta hankintakustannukseltaan merkittävästi edullisempi vaihtoehto. Ilmavesilämpöpumppu voi toimia kodin ainoana lämmityslähteenä, mutta se voidaan asentaa myös öljyn rinnalle.

Ilmavesilämpöpumppu lämmittää sekä asunnon että käyttöveden. Pyydä meiltä tarjous ilmavesilämpöpumpun asennuksesta Salosta Turkuun, Helsinkiin, muualle Varsinais- tai Etelä-Suomeen! Kauttamme saat muun muassa Boschin, Viessmanin ja Mitsubishin ilmavesilämpöpumput. 

llmavesilämpöpumppu on paras vaihtoehto silloin, kun halutaan lämmittää alle 200m2 tilaa. Se sopii niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Ilmavesilämpöpumpun ansiosta voit nauttia viilennyksestä kuumina kesäpäivinä.

ELY-keskus tarjoaa avustuksen kuluttaja-asiakkaille, mikäli he vaihtavat öljy- tai kaukolämmön tilalle maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun.

Avustushaku on auennut 1.9.2020.

Ilma-vesilämpöpumppu (VILP, IVLP)

Oletko tietoinen siitä, että liittämällä ilma-vesilämpöpumppu jo olemassa olevaan öljy- tai bioöljykattilan rinnalle voidaan saavuttaa lähes 1000€ säästöä vuodessa energiakustannuksissa?

Soita ja pyydä tarjous »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »