Ilmastoinnin puhdistus

Varsinais- ja Etelä-Suomi

Ilmastoinnin puhdistus Salo, Turku ja Helsinki

Ilmair on erikoistunut koneellisen ja painovoimaisen ilmanvaihdon puhdistustyöhön koneellisin menetelmin alueilla Turku, Salo ja Helsinki. 

Kalustomme ja puhdistuslaitteistomme päivittyy jatkuvasti, joten voimme taata teille parhaan ja hiljaisimman ilmastoinnin puhdistustuloksen.

Pidämme työympäristömme aina siistinä, jolloin suorittamiemme huoltotöiden aiheuttamat häiriöt toimistoissa tai asuinhuoneistoissa pysyvät mahdollisimman pieninä. Voimme suorittaa ilmastoinnin puhdistuksen Teille sopivana aikana.

Puhdas sisäilma takaa tyytyväiset käyttäjät ja pitkää ikää kiinteistölle.

Milloin on aika tarkastaa kiinteistön ilmanvaihtokanavat?

Ilmanvaihtojärjestelmiin jää epäpuhtauksia, kuten pölyä, siitepölyä, homesieniä, mikrobeja ja bakteereja. Kanaviin joutunut kosteus levittää myös epäpuhtauksia. Epäpuhdas sisäilma vaikuttaa terveyteen, asumisviihtyvyyteen, paloturvallisuuteen ja toimiston ollessa kyseessä työtehoon.

Toimiva ilmastointijärjestelmä parantaa sisäilmaa ja auttaa pitämään kiinteistön rakenteet kunnossa poistamalla haitallisen kosteuden rakenteista samalla, kun se vähentää rakennuksen energiantarvetta.

Suosittelemme, että puhdistatte säännöllisesti venttiilit. Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus tulee aina halvemmaksi kuin isompi remontti.

Pyydä rehti tarjous ilmastoinnin puhdistustyöstä!

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »