Maalämpöpumppu Turkuun

Maalämpöpumppu Turkuun ja muualle Varsinais-Suomeen

Maalämpöpumppua käytetään kodin lämmitys­energian saamiseksi maasta. Maalähteen lämpöpumput tarjoavat loistavia energia­säästöjä, jolloin jopa 75 % lämmitys­energiasta voidaan ottaa maasta. Jokainen maalämpöpumpun käyttämiseen kulutettu 1kW tuottaa noin 4kW energiaa kodin lämmittämiseen.

Sopiiko maalämpö minulle?

Maalämpö on tänä päivänä erittäin suosittu lämmitysmuoto, sillä se tulee ajan myötä huomattavasti edullisemmaksi kuin öljylämmitys, sähkölämmitys tai kaukolämpö. Täysin uusiutuvana ja puhtaana energianlähteenä maalämpö on kestävä valinta, kun haluat vaikuttaa myös ympärisöön valinnoillasi.

Maalämpö on sijoitus vihreään huomiseen. Pyydä meidät kohteeseen kertomaan, mikä ratkaisu sinulle sopii parhaiten. Toteutamme maalämpöpumput asennuksineen avaimet käteen -periaatteella, mukaanlukien poraustyöt Turussa ja koko Varsinais-Suomessa.

Soita ja pyydä tarjous »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »