Ilmair Oy

Joustavaa ja ammattitaitoista LVI-alan palvelua, Turku ja muu Etelä-Suomi

Ota yhteyttä »

Ilmastointityöt

Lue lisää »

Lämpöpumput

Lue lisää »

LVI-työt

Lue lisää »

Aurinkoenergia

Lue lisää »

Etsitkö uutta työpaikkaa?

Rekrytoimme tällä hetkellä LVI-alan ammattilaisia liittymään kasvamaan joukkoomme. Ota yhteyttä alla olevan linkin välityksellä. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. 

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tästä!

 

Pientaloasukas, nyt voit hakea avustusta talosi öljylämmityksestä luopumiseen!

ELY-keskus tarjoaa avustuksen kuluttaja-asiakkaille, mikäli he vaihtavat öljy- tai kaukolämmön tilalle maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun. Tutustu tiedotteeseen aiheesta klikkaamalla tästä!

Avustushaku on auennut 1.9.2020.

Kysy meiltä lisää!

 

 

LVI-palvelut Turussa ja muualla Etelä-Suomessa

Ilmair Oy tarjoaa joustavaa ja ammattitaitoista LVI-palvelua kaikissa lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiin liittyvissä tehtävissä. Palvelemme asiakkaita Turussa ja muualla Etelä-Suomessa. Toimintamme kattaa myös saaristoalueet. Asiakkaitamme ovat yksityiset rakentajat, yritykset, isännöitsijät, rakennusliikkeet sekä julkinen sektori.

Kiinnostaako ekologinen aurinkoenergia?

Lue lisää »

Uudisrakentamisen ja saneerauksen moniosaaja palveluksessasi

Rakennat sitten uutta tai korjaat vanhaa, me hoidamme kaiken aina vesijohdoista putkistoihin, vesikalusteiden asennuksiin sekä ilmastointi- ja lämpöjärjestelmiin liittyviin töihin. Meiltä saat kaikki uudisrakentamiseen liittyvät LVI-palvelut ja -urakat avaimet käteen -toteutuksena. 

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »