Ilmair Oy

LVI-alan ammattilainen toimii kaikkialla Varsinais- ja Etelä-Suomessa

LVI-ALAN AMMATTI­LAINEN Ilmair Oy

Ilmair Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka on laajentanut merkittävästi toimintaansa vuodesta 2016 alkaen. Yritys aloitti toimintansa tarjoamalla asian­tuntevaa ilman­vaihdon puhdistus-, mittaus- ja säätö­palveluita, ja vakiinnutti nopeasti asemaansa Salon ja Turun seudulla. Tänä päivänä Ilmair Oy palvelee asiakkaita kaikkialla Varsinais- sekä Etelä-Suomessa. 

Aseman vakiintumisen myötä ilmanvaihdon puhdistustöiden lisäksi palvelu­tarjontaa laajennettiin myös pienkohteiden asennustöihin. Kokemuksen ja asiantuntijuuden kasvaessa Ilmair Oy:stä kasvoi lopulta merkittävä LVI-palvelujen tarjoaja niin yksityis­asiakkaille, taloyhtiöille kuin suurille rakennus­yhtiöillekin.

Yrityksen kaikkea toimintaa ohjaa asennustyön laadun varmistaminen ammattitaitoisella tiimillä sekä oikein valituilla materiaaleilla. Pidämme tärkeänä tuottaa asiakkaalle kustannustehokkaita ratkaisuja todellisen tarpeen mukaisesti. Työllistämme tällä hetkellä 16 vakituista ammattilaista, jonka lisäksi kumppanuus­verkostomme on erittäin laaja.

Meiltä saat laajasti kaikki putkien vaihdot sekä kaiken talotekniikkaan liittyvät työt.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »