Rasvakanavien puhdistus

Varsinais- ja Etelä-Suomi

Rasvakanavien puhdistus Salo, Turku ja Helsinki

Rasvakanavien säännöllinen puhdistus on ensiarvoisen tärkeää etenkin ammattikeittiöissä ja ravintoloissa, joissa rasvahiukkaset kertyvät ilmanvaihtokanaviin. Puhdistamaton rasvakanavisto on paitsi paloturvallisuusriski, myös hygieniahaaste, joka heikentää ilmanvaihdon tehokkuutta ja saattaa aiheuttaa ongelmia ajan saatossa. Ilmair toteuttaa rasvakanavien puhdistukset tehokkaasti, turvallisesti ja viranomaismääräysten mukaisesti dokumentoiden jokaisen työvaiheen.

Sisäasiainministeriön asetuksen (SM 802/2001) mukaan ammattikeittiöiden rasvakanavat on puhdistettava vähintään kerran vuodessa. Jos käyttö on erityisen runsasta, puhdistusväli voi olla jopa 6 kuukautta. Huolehdimme siitä, että laitteistosi täyttävät viranomaisvaatimukset ja että tilasi ovat turvalliset kaikille.

Miksi rasvakanavat tulee pitää puhtaana?

Rasvakanava on keittiön ilmanvaihtokanava. Sen kautta keittiöstä häviävät erilaiset tuoksut ja mahdolliset käryt. Puhdistamme muun nuohouksen yhteydessä poistoilmapuhaltimet tai huippuimurit.

Kokkaamisessa käytettävä rasva kerääntyy ja pinttyy helposti hormien seinämiin. Hormistoon kertynyt rasva on tulenarkaa, joten se heikentää koko rakennuksen paloturvallisuutta.

Pyydä tarjous rasvakanavien puhdistustöistä!

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »