Rasvakanavien puhdistus

Varsinais- ja Etelä-Suomi

Rasvakanavien puhdistus Salo, Turku ja Helsinki

Toteutamme ravintoloiden ja keittiöiden rasvakanavien puhdistus- sekä suodattimien puhdistustöitä Salosta Turkuun ja Helsinkiin. Ammattikeittiöiden rasvakanavien ja ilmastoinnin puhdistus on tärkeää sekä hygienia- että paloturvalli­suussyistä.

Ammattikeittiöiden ilmanvaihto­järjestelmien puhdistus on Suomessa viranomais­määräyksellä säädetty pakolliseksi toimenpiteeksi. Sisäasiain­ministeriön asetus n:o 802 laitteistoiden puhdistamisesta, Helsinki 13.9.2001.

Miksi rasvakanavat tulee pitää puhtaana?

Rasvakanava on keittiön ilmanvaihtokanava. Sen kautta keittiöstä häviävät erilaiset tuoksut ja mahdolliset käryt. Puhdistamme muun nuohouksen yhteydessä poistoilmapuhaltimet tai huippuimurit.

Kokkaamisessa käytettävä rasva kerääntyy ja pinttyy helposti hormien seinämiin. Hormistoon kertynyt rasva on tulenarkaa, joten se heikentää koko rakennuksen paloturvallisuutta.

Pyydä tarjous rasvakanavien puhdistustöistä!

Ota yhteyttä »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »