LVI Suunnittelu

Varsinais- ja Etelä-Suomi

LVI Suunnittelu Salo, Turku ja Helsinki

Ilmairin kautta saa suunnittelun ja konsultoinnin kaikissa talotekniikan tarpeissa uudisrakennuksista erilaisiin muutostöihin ja korjausrakentamiseen. Ilmairin yhteistyökumppanina toimii Heatco.

Suunnittelun yhteydessä tehdään useimmat asumisen kannalta merkittävimmät valinnat kohteesi toimivuudesta, viihtyisyydestä, turvallisuudesta ja energiataloudellisuudesta. Valintojen mukaisesti määräytyy myös 90 prosenttia kustannuksista.

Talotekniikan ammattilainen

Tunnemme talotekniikan osa-alueet, niiden toiminnan, paikalliset viranomaisohjeet sekä alan laajat tuotevalikoimat ja osaamme nähdä ne yhtenä, toisiinsa linkittyvänä kokonaisuutena.

Kun rakennat uutta tai saneeraat vanhaa, aloitamme hankkeen perusteellisella kartoituksella. Saneerauskohteissa huomioimme myös rakennuksen taloudelliset vaikutukset toteutettaviin valintoihin ja sen, kuinka vanhaa järjestelmää voi hyödyntää ja mitä voidaan uudistaa.

Kaikki LVI työt yhdestä osoitteesta

Asumisen ammattilaisina huolehdimme suunniteltujen ratkaisuiden toimivuudesta ja taloudellisuudesta. LVI-suunnitelmien yhteydessä saat halutessasi tarjouksen ja suunnitelman toteutuksesta pitävine aikatauluineen – vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Kun asioitasi hoitaa yksi taho, kaikki on paljon selkeämpää – ja myös edullisempaa.

Pyydä tarjous »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »