LVI-suunnittelu

Varsinais- ja Etelä-Suomi

LVI-suunnittelu Salo, Turku ja Helsinki

Ilmairin kautta saa LVI-suunnittelun ja -konsultoinnin kaikissa talotekniikan tarpeissa uudisrakennuksista erilaisiin muutostöihin ja korjaus­rakentamiseen. Ilmairin yhteistyö­kumppanina toimii Heatco, ja palvelualueeseen kuuluvat Salo, Turku sekä Helsinki seutuineen.

Suunnittelun yhteydessä tehdään useimmat asumisen kannalta merkittävimmät valinnat kohteesi toimivuudesta, viihtyisyydestä, turvallisuudesta ja energia­taloudellisuudesta. Valintojen mukaisesti määräytyy myös 90 prosenttia kustannuksista.

Talotekniikan ammattilainen

Tunnemme talotekniikan osa-alueet, niiden toiminnan, paikalliset viranomaisohjeet sekä alan laajat tuotevalikoimat, ja osaamme nähdä ne yhtenä, toisiinsa linkittyvänä kokonaisuutena.

Kun rakennat uutta tai saneeraat vanhaa, aloitamme hankkeen perusteellisella kartoituksella. Saneeraus­kohteissa huomioimme myös rakennuksen taloudelliset vaikutukset toteutettaviin valintoihin ja sen, kuinka vanhaa järjestelmää voi hyödyntää ja mitä voidaan uudistaa.

Kaikki LVI-työt yhdestä osoitteesta

Asumisen ammattilaisina huolehdimme suunniteltujen ratkaisuiden toimivuudesta ja taloudellisuudesta. LVI-suunnittelun yhteydessä saat halutessasi tarjouksen ja LVI-suunnitelman toteutuksesta pitävine aikatauluineen – vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Kun asioitasi hoitaa yksi taho, kaikki on paljon selkeämpää – ja myös edullisempaa.

Pyydä tarjous »

Luotettava kumppani

Työhönsä sitoutunut henkilökuntamme takaa alan vahvan osaamisen vuosien kokemuksella. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, kestäviin kulutusosiin ja työn huolelliseen viimeistelyyn.

Ota yhteyttä »